ErikoismyymälätAinutlaatuisiin rakennuksiin ja sijainteihin

Yksilölliset ratkaisutTotutusta poikkeavaa ajattelua

Myymäläverkostomme laajentuminen on osoittanut meille, että erityisiin sijainteihin tarvitaan yksilöllisiä ratkaisuja. Emme määrittele vain standardeja, vaan ajattelemme pidemmälle - yksilöllisellä suunnnittelulla ja herkällä arkkitehtuurilla ainutlaatuiset sijainnit ja olemassa olevat rakenteet saadaan hyödynnettyä. Konseptiemme avulla osallistumme kaupunkien säilyttämiseen ja parannamme niiden houkuttelevuutta.

Integraation mahdollisuudetMyymälä erityisiin rakennuksiin

Reagoimme yksilöllisesti olemassa olevaan – rautatieasema, historiallinen rakennus tai stadion – ja sopeutamme myymälämme ympäristöön ja rakennuksen kokonaiskuvaan, jolloin luomme aitoa lisäarvoa. Löydämme nerokkaat vastaukset paikkakohtaisiin kysymyksiin ja pidämme huolen siitä, että asiakkaamme voivat totuttuun tapaan nauttia modernista ja miellyttävästä ostokokemuksesta.

ArkkitehtuuriErityiset kohteet

Historiallisten rakennusten muutostöissä tai poikkeuksellisiin rakennusprojekteihin osallistuttaessa suunnittelumme on yksilöllistä ja integroituvaa.

Säilyttämisen arvoinenUudet impulssit

Historiallisten rakennusten säilyttäminen luo lisäarvoa kaupunkikuvaan ja edistää samalla sijaintiemme houkuttelevuutta.

Kyselysi meilleHaluatko lisätietoja?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat myymäläkonseptejamme ja yksilöllisiä toiveita. Odotamme viestiäsi!

Ota yhteyttä