KeskustamyymäläKeskustan moderni päivittäistavarakauppa

Kaupunkikeskustoihin räätälöityTäydellisesti integroitu

Hyvin tavoitettavissa ja aina lähellä – keskustamyymälämme tuovat päivittäistavarakaupan suoraan kaupungin keskustaan ja sopeutuvat samalla täydellisesti kaupunkikuvaan. Hyödynnämme kaupungin keskustassa olemassa olevia rakennuksia ja integroimme myymälämme niihin yhdistämällä modernia arkkitehtuuria ja kaupunkiympäristön rakenteita.

Keskustamyymälän kohokohdat Keskustamyymälä

Myymäläkonseptimme hyödyntää myös pienempiä rakennusaloja. Olemme houkuttelevia ja vakavaraisia vuokralaisia. Hyödyntämällä olemassa olevia rakennuksia tuomme Lidl-myymälät tiheästi rakennettuihin kaupunkikeskustoihin kaupunkikuvaa muuttamatta.

Kysyntä ja tarjontaMukautettu valikoima

Kaupunkikeskustojen asiakkaiden toiveiden mukaisesti tuoretuotteiden ja valmisruokien sekä take-away-ratkaisujen osuus on suuri.

MukavuusOstokokemus

Myös pinta-alaltaan pienemmässä kohteessa voidaan toteuttaa uuden myymäläsukupolven edut, kuten suuri tuoretuotevalikoima ja houkutteleva tavaroiden esillepano.

ArkkitehtuuriJo olemassa olevat rakennukset

Myymälät integroidaan jo olemassa oleviin rakenteisiin ja sovitetaan arkkitehtuurisesti ympäristön rakennuksiin.

Tunnusluvut ja vaatimuksetSijaintikriteerit

Keskustamyymälän konseptimme hyödyntää jo olemassa olevia kohteita, jotka sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa. Yhdessä löydämme oikean strategian juuri sinun sijaintiisi.

Pinta-alat/rakennus:
osto tai vuokraus.
Myyntiala:
alkaen 600 m2.
Muut kriteerit:
tavarantoimituksen kuorma-autoilla täytyy olla mahdollista

Kyselysi meilleHaluatko lisätietoja?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat keskustamyymäläämme tai muita myymäläkonsepteja. Odotamme viestiäsi!

Ota yhteyttä