EtsimmeTulevaisuus tarvitsee tilaa

Teemme jatkuvasti työtä myymälä- ja logistiikkaverkostomme kehittämiseksi. Niinpä etsimme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita laajentumisemme tueksi.

Kaikkialla vahvaYksilöllisyys

Olemme vahva päivittäistavarapalvelujen tuottaja kaikkialla: toimimme sekä perinteisissä erilliskiinteistöissä että kauppa- ja kaupunkikeskuksissa keskeisillä paikoilla tiheästi rakennetuilla alueilla. Etsimme jatkuvasti myynti- ja varastotilaa sekä rakennettuja tai rakentamattomia tontteja ostettavaksi tai vuokrattavaksi.

Tunnusluvut ja vaatimuksetSijaintikriteerimme

Myymälät

Keskuksen asukasluku:
alkaen 5 000
Vaikutusalueen asukasluku:
alkaen 15 000
Rakennetut tai rakentamattomat tontit:
alkaen 6 000 m²
Myyntialat:
1 000 m² - 1 400 m²
Asiakasparkkipaikat:
alkaen 120 maan tasalla

Oikean varastokiinteistön edellytykset

Lyhyt etäisyys kaupungista / taajamasta hyvät tieliikenneyhteydet; Lähellä valtatien liittymää, lyhyt etäisyys jakelukeskukseen (kuriiri-, pika- ja pakettipalvelut) Mahdollisuus ympärivuorokautiseen toimintaan ja kuorma-autoliikenteeseen, ei rajoittavia yleisiä määräyksiä Henkilökunnalle mahdollisuus käyttää julkisia liikennevälineitä (linja-auto, metro, raitiovaunut) Liitäntävirran teho > 1 MW Tietoliikenneyhteys valokuidulla

Tontin pinta-ala > 80 000 m², mieluiten teollisuusalueeksi kaavoitettu

Varaston pinta-ala > 25 000 m² teollisuus- tai pienteollisuusalueella

Odotamme yhteydenottoasiSinun kiinteistötarjouksesi

Uusien Lidl-päivittäistavaramyymälöiden ja logistiikkakeskusten avaamiseksi etsimme Euroopan laajuisesti uusia kiinteistöjä ostettavaksi tai vuokrattavaksi. Syötä kiinteistötarjouksesi verkkolomakkeeseen:

Ota yhteyttä