JakelukeskuksetLogistiikan sydämet

Myymälöiden toimintaa tuetaanKolmen jakelukeskuksen voimin

Jakelukeskuksemme Laukaassa, Janakkalassa ja Järvenpäässä toimittavat tuotteet kaikkiin myymälöihimme Hangosta Sodankylään vuoden jokaisena päivänä. Tehokkaiden varastotilojen lisäksi jakelukeskuksissa on hyvät toimistotilat sekä sosiaalitilat. Kukin jakelukeskus työllistää noin 300 logistiikan ja kaupan alan ammattilaista.

Logistiikkakeskusten kohokohdatUusi logistiikkasukupolvi

Kompaktin rakennustavan ja läpikotaisin hiottujen prosessien myötä on syntynyt joustavia varasto- ja toimistorakenteita, jotka mahdollistavat vetovoimaiset ja tulevaisuuteen tähtäävät logistiikkakeskukset.

CO2-päästötVastuullinen

Työskentelemme jatkuvasti päästöarvojen ja energiankulutuksen optimoimiseksi, jotta ekologisen logistiikkakonseptin tavoite toteutuu.

ArkkitehtuuriYksilöllinen suunnittelu

Logistiikkakeskukset sopeutuvat yksilöllisten suunnitelmien ansiosta ympäristöönsä.

TyöskentelyilmapiiriModerni työpaikka

Uusitut tavarantoimitusalueet työntekijöiden ja tavarantoimittajien oleskelutiloineen luovat miellyttävän ja laadukkaan työskentely-ympäristön.

TilasuunnitteluVarastotilat ja toimisto

Uusitussa suunnitelmassa on panostettu luonnonvaloon, varastotyöntekijöiden optimoituihin prosesseihin sekä moderniin varustukseen.

Kyselysi meilleHaluatko lisätietoja?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat logistiikkakeskuksia tai myymäläkonsepteja. Odotamme viestiäsi!

Ota yhteyttä