JakelukeskuksetLogistiikan sydämet

Myymälöiden toimintaa tuetaanKolmen jakelukeskuksen voimin

Jakelukeskuksemme Laukaassa, Janakkalassa ja Järvenpäässä toimittavat tuotteet kaikkiin myymälöihimme Hangosta Sodankylään vuoden jokaisena päivänä. Tehokkaiden varastotilojen lisäksi jakelukeskuksissa on hyvät toimistotilat sekä sosiaalitilat. Kukin jakelukeskus työllistää noin 300 logistiikan ja kaupan alan ammattilaista.

JärvenpäässäPohjoismaiden ympäristöystävällisin jakelukeskus

Helmikuussa 2019 avasimme Järvenpäässä kolmannen jakelukeskuksemme. Jakelukeskuksessa on pilotoitu Suomessa ja Pohjoismaissakin poikkeuksellisia energiaratkaisuja.

- Älykäs ohjausjärjestelmä optimoi rakennuksen energiankäyttöä jatkuvasti.

- Rakennuksen katolla 1600 paneelin aurinkovoimala, joka keväällä ja kesällä kattaa suuren osan kiinteistön kylmätiloissa tarvittavasta energiasta.

- Kiinteistön viilennyksestä syntyvä lauhdelämpö syötetään kaukolämpöverkkoon.

- Käytössämme on Pohjoismaiden suurin, teollisuusmittakaavan sähköakku. Akkuun varattua sähköä voidaan hyödyntää valtakunnallisten kulutuspiikkien aikana.

- Jakelukeskuksessa käytetään vain uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä.

- Jakelukeskus on energian käytön osalta hiilineutraali.

Lue lisää

 

CO2-päästötVastuullinen

Työskentelemme jatkuvasti päästöarvojen ja energiankulutuksen optimoimiseksi, jotta ekologisen logistiikkakonseptin tavoite toteutuu.

ArkkitehtuuriYksilöllinen suunnittelu

Logistiikkakeskukset sopeutuvat yksilöllisten suunnitelmien ansiosta ympäristöönsä.

TyöskentelyilmapiiriModerni työpaikka

Uusitut tavarantoimitusalueet työntekijöiden ja tavarantoimittajien oleskelutiloineen luovat miellyttävän ja laadukkaan työskentely-ympäristön.

TilasuunnitteluVarastotilat ja toimisto

Uusitussa suunnitelmassa on panostettu luonnonvaloon, varastotyöntekijöiden optimoituihin prosesseihin sekä moderniin varustukseen.

Kyselysi meilleHaluatko lisätietoja?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat logistiikkakeskuksia tai myymäläkonsepteja. Odotamme viestiäsi!

Ota yhteyttä