Erikoismyymälät

Ainutkertaisiin rakennuksiin

Erikoismyymälä

Rakennetaan tilaa kunnioittaen

Myymälämme soveltuvat myös erikoisempiin kohteisiin. Rakentamisen yksilöllisillä ratkaisuilla pystymme huomioimaan jo olemassa olevat tilat ja niiden vaatimukset.

Esimerkkinä

Tampereen Finlaysonin erikoismyymälä

Tampereen Finlaysonin vanhalle tehdasalueelle avattiin Lidl-myymälä kesällä 2017. Noin 800m2:n myymälä toteutettiin historialliseen ja suojeltuun rakennukseen, Finlaysonin entisen karstaamon tiloihin. Myymälätiloihin jätettiin arvokkaan tehdasrakennuksen kaari-ikkunat, vanha betonilattia ja seiniin tehdashallin rosoisuutta. Myymälätiloihin on ripustettu vanhoja valokuvia tehdasajoilta muistuttamaan rakennuksen historiasta.

  • Säilyttämisen arvoinen

    Historiallisten rakennusten säilyttäminen luo lisäarvoa kaupunkikuvaan ja edistää samalla sijaintiemme houkuttelevuutta.

  • Historialliseen rakennukseen sijoitettu Lidl-myymälä.

    Yksilöllinen suunnittelu

    Historiallisten rakennusten muutostöissä tai poikkeuksellisissa rakennusprojekteissa suunnittelumme on yksilöllistä ja tilojen erityispiirteet huomioivaa.

  • Historialliseen rakennukseen sijoitettu Lidl-myymälä.

Uuden erikoismyymälän kriteerit

Uuden myymälän ensisijainen vaatimus on keskeinen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tilojen pitää soveltua päivittäistavarakaupan tarpeisiin eli isoihin asiakas- ja tavaravirtoihin.

Onko sinulla paikka uudelle Lidlin erikoismyymälälle? Ota yhteyttä!