PERUSMYYMÄLÄTULEVAISUUDEN MODERNI PÄIVITTÄISTAVARAKAUPPA

AVOIN, VALOISA JA ASIAKASLÄHTÖINENTILAVUUTTA

Rentoutunutta ostosten tekoa, miellyttävää työskentelyä – perusmyymälämme uusi konsepti on kaikkea muuta kuin tavanomainen. Moderni ilme, suuntaa näyttävä tekniikka ja asiakaslähtöinen myyntitila sekä palvelualue pitävät huolen täysin uudenlaisesta ostokokemuksesta asiakkaillemme.

Perusmyymälän kohokohdatUusi myymäläsukupolvi

Lidl-myymälöissä miellyttävää on ostosten teon ilmapiirin lisäksi nerokas rakennustapa ja innovatiivinen tekniikkakonsepti, jotka säästävät ilmastoa ja ympäristöä. Olemme parantaneet eri osa-alueita intensiivisesti, jotta käynti liikkeissämme on aiempaakin rennompi kokemus.

ValikoimaMiellyttävä muotoilu

Leveät käytävät ja tavaroiden esillepanon uusittu visuaalinen ilme varmistavat miellyttävän ostotilanteen.

TarvesuuntautuneisuusRuoka-konseptit

Yllätämme asiakkaamme aina uudestaan ja uudestaan innovatiivisten tuotteiden tai take-away-tuotteiden kuten tuoreiden leivonnaisten tai coffee-to-go-kahvin muodossa.

ArkkitehtuuriModerni julkisivu

Pääsisäänkäynnin kookkaat ikkunat muodostavat rakennuksen ajanmukaisen arkkitehtuurin ytimen ja pitävät huolen läpinäkyvyydestä ja valoisuudesta.

Tunnusluvut ja vaatimuksetSijaintikriteerit

Uusi myymäläkonseptimme on sovellettavissa erilaisiin pinta-alaehtoihin ja näkökulmiin. Yhdessä löydämme oikean strategian juuri sinun sijaintiisi.

Tontin pinta-ala:
rakennettu tai rakentamaton alkaen 6000 m2.
Kohteet:
osto, vuokraus tai maanvuokra
Palvelu sijoittajille
haluttaessa hoidamme suunnittelun ja uuden rakennuksen rakentamisen kokonaan.

Kyselysi meilleHaluatko lisätietoja?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat perusmyymäläämme tai muita myymäläkonsepteja. Odotamme viestiäsi!

Ota yhteyttä