PERUSMYYMÄLÄTULEVAISUUDEN MODERNI PÄIVITTÄISTAVARAKAUPPA

AVOIN, VALOISA JA ASIAKASLÄHTÖINENTILAVUUTTA

Rentoutunutta ostosten tekoa, miellyttävää työskentelyä – perusmyymälämme uusi konsepti on kaikkea muuta kuin tavanomainen. Moderni ilme, suuntaa näyttävä tekniikka ja asiakaslähtöinen myyntitila sekä palvelualue pitävät huolen täysin uudenlaisesta ostokokemuksesta asiakkaillemme.

Perusmyymälän kohokohdatUusi myymäläsukupolvi

Lidl-myymälöissä miellyttävää on ostosten teon ilmapiirin lisäksi nerokas rakennustapa ja innovatiivinen tekniikkakonsepti, jotka säästävät ilmastoa ja ympäristöä. Olemme parantaneet eri osa-alueita intensiivisesti, jotta käynti liikkeissämme on aiempaakin rennompi kokemus.

TarvesuuntautuneisuusRuoka-konseptit

Yllätämme asiakkaamme aina uudestaan ja uudestaan innovatiivisten tuotteiden tai take-away-tuotteiden kuten tuoreiden leivonnaisten tai coffee-to-go-kahvin muodossa.

ValikoimaMiellyttävä muotoilu

Leveät käytävät ja tavaroiden esillepanon uusittu visuaalinen ilme varmistavat miellyttävän ostotilanteen.

ArkkitehtuuriModerni julkisivu

Pääsisäänkäynnin kookkaat ikkunat muodostavat rakennuksen ajanmukaisen arkkitehtuurin ytimen ja pitävät huolen läpinäkyvyydestä ja valoisuudesta.

Tunnusluvut ja vaatimuksetSijaintikriteerit

Uusi myymäläkonseptimme on sovellettavissa erilaisiin pinta-alaehtoihin ja näkökulmiin. Yhdessä löydämme oikean strategian juuri sinun sijaintiisi.

Kohteet:
osto, vuokraus tai maanvuokra
Tontin pinta-ala:
rakennettu tai rakentamaton alkaen 6000 m2.
Palvelu sijoittajille
haluttaessa hoidamme suunnittelun ja uuden rakennuksen rakentamisen kokonaan.

Kyselysi meilleHaluatko lisätietoja?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat perusmyymäläämme tai muita myymäläkonsepteja. Odotamme viestiäsi!

Ota yhteyttä