ErikoismyymälätAinutkertaisiin rakennuksiin

ErikoismyymäläRakennetaan tilaa kunnioittaen

Myymälämme soveltuvat myös erikoisempiin kohteisiin. Rakentamisen yksilöllisillä ratkaisuilla pystymme huomioimaan jo olemassa olevat tilat ja niiden vaatimukset.

EsimerkkinäTampereen Finlaysonin erikoismyymälä

Tampereen Finlaysonin vanhalle tehdasalueelle avattiin Lidl-myymälä kesällä 2017. Noin 800m2:n myymälä toteutettiin historialliseen ja suojeltuun rakennukseen, Finlaysonin entisen karstaamon tiloihin.

Myymälätiloihin jätettiin arvokkaan tehdasrakennuksen kaari-ikkunat, vanha betonilattia ja seiniin tehdashallin rosoisuutta. Myymälätiloihin on ripustettu vanhoja valokuvia tehdasajoilta muistuttamaan rakennuksen historiasta.

Integraation mahdollisuudetMyymälä erityisiin rakennuksiin

Reagoimme yksilöllisesti olemassa olevaan – rautatieasema, historiallinen rakennus tai stadion – ja sopeutamme myymälämme ympäristöön ja rakennuksen kokonaiskuvaan, jolloin luomme aitoa lisäarvoa. Löydämme nerokkaat vastaukset paikkakohtaisiin kysymyksiin ja pidämme huolen siitä, että asiakkaamme voivat totuttuun tapaan nauttia modernista ja miellyttävästä ostokokemuksesta.

Yksilöllinen suunnittelu

Historiallisten rakennusten muutostöissä tai poikkeuksellisissa rakennusprojekteissa suunnittelumme on yksilöllistä ja tilojen erityispiirteet huomioivaa.

Säilyttämisen arvoinenUudet impulssit

Historiallisten rakennusten säilyttäminen luo lisäarvoa kaupunkikuvaan ja edistää samalla sijaintiemme houkuttelevuutta.

Uuden erikoismyymälänKriteerit

Uuden myymälän ensisijainen vaatimus on keskeinen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tilojen pitää soveltua päivittäistavarakaupan tarpeisiin eli isoihin asiakas- ja tavaravirtoihin.

Onko sinulla paikka uudelle Lidlin erikoismyymälälle? Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä